Què pensen els homes de les dones

T’indiquem uns punts molt bàsics i generalitzats del que pensen els homes de les dones, encara que si el que estàs buscant és una parella afí a tu el que has de fer és posar-te en contacte amb nosaltres i t’ajudarem en tot el que necessitis.

Que facis costat al seu equip de futbol.

Per norma general els agrada l’esport, sobretot el futbol. Si hi ha alguna cosa que els agrada és que animis al seu equip quan juga (o almenys ho fingeixis). Li farà il·lusió i segur que et voldrà moltíssim més. Confia en nosaltres.

Els agraden les noies atrevides

Segur que li agrada el que li fas, però encara no és perfecte. Als homes els agraden les noies atrevides. Sé una mica més llançada. Són ells els qui ho diuen, no nosaltres!

No siguem manaires

En general, les dones són més expressives que els homes, però això no significa que hàgim d’estar tot el dia xisclant i renyant. Els homes odien que els tirem en cara tot. Deixa de fer-ho o ell t’acabarà tirant de la seva vida.

“Estic inflada”

Està molt bé que et mostris oberta, però hi ha unes certes coses que te les podries guardar per a tu. Poden veure-ho com un crit d’atenció. Ell no vol saber-ho tot.

Vestir-se

No et molestis a preguntar-li si li agrada el que portes. Per a començar, els homes mai saben quina és la resposta correcta i, a més, sempre dirà que sí, és la resposta més fàcil (tret que vulgui començar una guerra).

Altres noies…

No sempre, però a vegades, els homes s’imaginen a altres dones quan tenen relacions amb una noia. Per descomptat, no és gens bo, però no li ho prenguis de debò. És una fantasia i segur que tu també fas el mateix en alguna ocasió.

Als homes els agrada el cinema de fantasia

Als nois els encanta Star Wars, El Senyor dels Anells i Joc de Trons. Comença a estudiar per a saber qui són Luke Skywalker, Frodo o Daenerys Targaryen. Encara que segur que a més d’una noia li agraden.

El fora de joc

Terme futbolístic bàsic. Aprèn-ho ja. No et queda una altra.

Tu sempre deixes la tapa del vàter baixada

Els homes pugen la tapa. Supera-ho. Si la trobes pujada, baixa-la i ja està. No muntis una baralla per això.

Adormir-te en el seu pit

Els homes se senten feliços quan veuen que t’estan protegint. I ho creguis que no, els fascinen les manyagues! I a nosaltres tres quarts del mateix. Aprofita!

No parlis mal de les teves amigues amb ell

Al teu noi no li interessa res si la teva amiga menja poc o porta un vestit lleig. De veritat, no li interessa en absolut. Estalvia’t la conversa.

Els encanten els petons

Saps aquests petonets que li dones en el coll i en el pit? Els adora!

La connexió del cor d’un home al seu estómac

No t’estem dient que hagis de ser la típica mestressa de casa, lleva’t aquesta idea del cap, però a qualsevol home (i dona) li xiulada que la seva parella li prepari el seu plat favorit.

Respecta’t a tu mateixa

Que tinguis dignitat i confiança en tu mateixa i en el que desitges és atractiu i això els agrada. Si tu no et respectes, ell no et respectarà.

No et comportis com una boja

Una combinació de paranoia, egoisme i impaciència pot ser una combinació molt perillosa per a formar una dona psicòtica. No et converteixis en una boja!

No siguis feble

Quan passis una situació difícil, tracta de ser emocionalment forta. Per descomptat, el teu nuvi vol cuidar-te i donar-te suport, però no fins al punt de no ser més que la teva mainadera. A més, et prendrà molt més de debò si no et passes el dia plorant. Tothom té dies dolents, però no per això cal esfondrar-se. La teva parella et comprendrà.

Sigues natural

Als homes els agrada que les noies s’arreglin, però ho creguis o no, els agrada molt més que siguis natural. Nosaltres pensem que els atraiem més si ens posem bufones, però t’assegurem que no és així. Els cabells solts, sense maquillar… és com més maca et veu!

Trios

Sí, el teu noi ha pensat alguna vegada a fer un trio amb tu i una altra dona, però ells no volen fer-lo de veritat. És només una fantasia, no solen anar més enllà.

Sorprèn-lo amb llenceria

Assegura’t de comprar llenceria provocativa de tant en tant. Fes-ho també per tu, no hi ha res que li agradi més a un home que la seva noia se senti segura i sexy amb unes picardies. Sigui de l’estil que sigui, li tornarà boig!

La seva mamà va primer

Ho sento noies, no sempre pots ser la primera en la seva vida. Ella ho va portar dins de si i ho va criar, no tens res per a competir. En comptes d’actuar com si ella fos el teu pitjor enemiga, intenta acostar-te a ella. Ell t’ho agrairà.

Secretament, el teu nuvi et vol quan li compres roba

Presa la davantera! Si no, li veuràs amb el jersei que portava a l’institut. De veritat li vols veure d’aquesta forma? Pots dir que és un regal o que et vas recordar d’ell en veure’l, segur que li agrada.

Fes un esforç amb els seus amics

Mai tindràs amb ells la mateixa complicitat que el teu noi, però fer broma i fer un esforç per acostar-te als seus amics és una cosa important per a ell i que t’agrairà molt.

Als nois els agraden les cues

No a tots els va els cabells solts. Per descomptat que és bonic, però també els agrada veure’t amb el pèl retirat de la cara. Prova amb una trossa!

Als homes els agrada demostrar el forts que són

Sí, està bé que xisclis perquè matin una aranya o demanar-li que t’ajudi amb les bosses. Vol fer-ho.

Relaxa’t

Als homes no els agraden les dones que estan sempre estressades o amb ansietat. Relaxa’t i tracta de no obsessionar-te amb les coses. No s’acaba el món!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *