Què ens agrada dels homes

Ens agrada que s’esforcin

Ens agrada que s’esforcin per complaure’ns igual que a nosaltres ens agrada fer-ho amb ells. Crida’ns per a veure què tal ha anat el dia, escriu un missatge bonic o planeja una cosa especial per a l’aniversari. Que no surti tot d’una de les parts de la relació!

Ens agraden els detalls

En la mateixa línia que l’anterior està aquest punt. Ningú demana joies ni hotels de cinc estrelles. Però un sopar romàntic, una mica de xocolata o unes flors són una forma perfecta (i assequible) que ens sentim bé, i de mantenir viu l’amor.

Ens agrada la sinceritat

Encara que faci mal, però que els homes siguin sincers sempre, perquè quan no és així ho intuïm i no hi ha res pitjor que aquesta incertesa.

Ens agrada la confiança, no l’arrogància

No hi ha ni més ni menys sexy que el típic cregut que pensa que amb espetegar un dit ja caurem rendides als seus peus. Amb quina dona funciona una cosa així? Això sí, ens encanten els homes segurs de si mateixos.

Ens agrada la maduresa

Volem una persona al nostre costat que sapiguem que estarà a l’altura de qualsevol circumstància. Si tenim un problema laboral, unes noces a la qual hem d’assistir per compromís o un familiar malalt, ens encanta que ens mostrin el seu suport de manera madura i estiguin al nostre costat.

Ens agraden els cavallers

Ens agrada que els homes siguin cavallerosos. Això no significa que hagin de pagar qualsevol sopar, però el fet d’acompanyar-nos fins a la porta de casa, que ens deixin triar on asseure’ns al cinema o en el restaurant o, per què no, que s’ofereixin a pagar (encara que nosaltres ens neguem) ens encanta.

Ens agrada ser la seva prioritat

Necessitem sentir que som més importants que la PlayStation o que un pla de festa amb els seus amics. Això no significa que no pugui jugar o divertir-se amb ells, però hi ha temps per a tot i volem sentir-nos una prioritat en la seva vida.

Ens agrada que s’adonin de tot

Si ens posem maques per a ells, volem que s’adonin. És així de simple. Ens agrada que es fixin en aquest nou vestit, pentinat o perfum… I si va acompanyat d’una floreta, millor!

Ens agrada que no vagin al gra

Quan es tracta del sexe, ens agraden els preliminars. Això no significa que no hi hagi trobades sexuals més curtes i altres més llargs, però en la mesura que sigui possible ens agrada que s’entretinguin en alguna de les moltes zones erògenes del nostre cos abans de començar la penetració.

Ens agrada que ens comprenguin en el llit

Hi haurà vegades que no ens vingui de gust practicar sexe. Això els passa a ells també i, sobretot, és una cosa que no té per què veure amb l’altra persona. La clau aquí és que nosaltres tinguem la confiança de parlar amb ells i dir-los per què no ens ve de gust i que ells, per part seva, siguin comprensius i ho entenguin.

Ens agrada el nostre espai

Una mica d’espai de tant en tant és necessari per a totes dues parts de la parella. Dies en què ell quedi amb els seus amics i tu amb els teus per separat, no sols és bo per a tu i les teves amistats sinó també per a la teva relació. Estar junts a tota hora et pot crear una sensació de dependència a ell gens positiva.


Ens agrada que siguin col·laboratius

Homes i dones som iguals. Si nosaltres podem fregar, ells també. Si nosaltres podem posar la rentadora, ells també. I així amb un llarg etcètera. Fos masclismes i a repartir les feines de casa!

Ens agrada que demanin perdó

Ja n’hi ha prou de ser orgullosos! Una persona que sap demanar perdó quan s’equivoca, gana molts punts amb nosaltres.

Ens agrada l’humor intel·ligent

Normalment, l’humor escatològic, els acudits amb alt contingut eròtic o les bromes pesades, no és la forma en la qual ens agrada divertir-nos. Preferim l’humor intel·ligent, irònic, fàcil (també valen acudits dolents), absurd i fins i tot més canalla, però sense sobrepassar límits!

Ens agrada la higiene

I a qui no? Alè fresc, dutxes diàries, desodorant, perfum… Que no se li escapi ni una!

Ens agrada que tinguin personalitat

Ens agraden els homes que tenen personalitat pròpia, les seves pròpies idees i la seva pròpia manera de ser. Fins i tot els homes amb caràcter que es rebel·len contra les coses que no els agraden i que són capaces d’argumentar els seus empipaments amb motius de pes.

Ens agrada que tinguin memòria

L’any té 365 dies. I només hi ha un parell de dates importants que recordar: aniversari i aniversari. Què li farem… Ens agrada que siguin els primers a felicitar-nos!

Ens agrada que ens respectin

Una relació sense respecte mutu no té cap mena de futur. Si no respecta les teves opinions, si et culpa dels seus problemes, si t’aixeca la veu, et parla mal o t’insulta, deixa-ho com més aviat millor.

Ens agraden les sorpreses

Si s’acosten el Nadal, l’aniversari o un aniversari, ens encanta que preparin alguna sorpresa: sopar i vi, escapada romàntica, spa per a dos… O tot junt!

Ens agrada la creativitat

Ens agrada que siguin creatius quan s’acosti el nostre aniversari perquè no acabin comprant el perfum de sempre o alguna peça en una botiga de roba. I és que les dones preferim els petits -però cuidats- detalls abans que qualsevol regal aleatori.

Ens agrada que ens cuinin

Res ens agrada més que veure a un home en la cuina. Que ens facin un suculent menjar.

Ens agrada que ens necessitin

Ens agrada que ens diguin que ens troben a faltar als cinc minuts d’haver acabat la cita o sentir que són plenament felices cada vegada que ens veuen i estan al nostre costat. I és que quan un està enamorat, no hi ha res com sentir que els dos us compenetréis a la perfecció i no voleu passar ni un segon sense l’altre. Això és amor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *