Primeres vacances en parella?

8 Consells per un viatje romàntic reeixit

Diuen que el primer viatge en parella és decisiu. És el moment on han de compartir gairebé tot 24 hores al dia i és el moment per a conèixer el millor i el pitjor de la teva parella.

Abans d’aventurar-se en un viatge, recomanem una escapada de cap de setmana previ

Per a tenir un excel·lent viatge en parella, és fer una escapadeta de cap de setmana,  on et facis una idea de la convivència durant poc temps és un bon indici per a veure si podràs suportar 2 setmanes o mes

Utilitza les teves fortaleses i habilitats de cadascun a l’hora de planejar el viatge

Repartir les tasques del viatge el que cadascun li agradi o se li de millor
És a dir, si tu ets el més organitzat, el millor és que comencis a planejar el viatge  i les reserves, o si la teva parella se li va millor amb els idiomes, el millor és que li deixis ser la traductora.

Tingues en compte el destí que sigui del gust dels dos

Intenta sempre considerar els gustos de tots dos i tenir diverses opcions on es tingui en compte els gustos de cadascun. Mantenir l’equilibri és important per a viatjar en parella.

No et sobrecarreguis d’activitats

Cal tenir en compte que potser algun vol relaxar-se un dels dos vulgui només quedar-se a la platja en comptes d’anar a una excursió. En aquests casos el millor és adoptar la mentalitat Accepta les diferències, gustos de l’altre i d’assegurança serà un bon començament.

Sigues flexible i parla amb la teva parella

Sempre parla amb la teva parella. La comunicació en un viatge és primordial.

Porta-ho amb calma, el primer viatge no ha de ser per a proposar matrimoni

Només recorda que una relació és un contracte de convivència, utilitza aquestes vacances per a conèixer a la teva parella el màxim possible abans d’endinsar-te en l’aventura de la convivència i demanar-li matrimoni.

En cas de crisi no li tiris la culpa a l’altre

Si una cosa dolenta ocorre com un  robatori o pèrdua, en comptes de buscar un culpable i quedar-se discutint, el millor que has de fer és calmar-te i intentar pensar com una persona racional com solucionar la situació pensant que és una situació passatgera l’única cosa que fa una mala actitud és causar friccions. Sempre mantingues la calma i dona’t un espai per a no discutir o agreujar la situació.

Deixar les regles clares sobre els diners des del principi

Aquest és potser un dels temes més incòmodes, especialment al començament d’alguna relació i tot depèn de la mena de parella. El millor per a evitar algun inconvenient amb el pressupost, abans de qualsevol pla és parlar com a adults i tocar el tema dels diners: Qui paga quina? Quant costa tot? i tenir molt clar el pressupost propi. Encara que te de pena, parla clar per a tenir una escapa romàntica reeixida i no se sobrepassin del pressupost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *