On trobar l’amor?

Hi ha moltes maneres de conèixer a persones que poden convertir-se en la teva pròxima parella, potser fins i tot en l’amor de la teva vida. On trobar l’amor? A continuació et diem possibles situacions.

Els amics dels amics

Sens dubte és una de les formes més fàcils de conèixer a persones noves. Imagina’t una situació social, un pla entre amics, sigui festa o qualsevol altre esdeveniment. Sols convidar als teus amics, i els teus amics fan el propi. De seguida et presenten a la gent que encara no coneixies. Trenquen el gel per tu, i pots posar-te a parlar amb algú que t’hagi cridat l’atenció d’una forma natural i amigable. Ni tan sols has de demanar el telèfon d’aquesta persona. El més probable és que la puguis agregar en Facebook perquè teniu contactes en comú, i així continuar xerrant en dies posteriors.

Això sí, has d’anar amb compte. Si no hi ha interès per part de l’altra persona, o si sorgeix alguna cosa i després hi ha una ruptura, la situació pot ser una mica incòmoda, precisament pels amics en comú. Però en aquest joc cal arriscar per a guanyar.

Les pàgines per a trobar l’amor

Hi ha opinions molt diverses sobre aquests llocs. Per a algunes persones, són una forma molt clara i gairebé científica de conèixer a persones afins, anant directament al gra, ja que des del principi se sap que ambdues busquen una relació. Per a altres persones, és un mètode poc natural, una mica forçat, de conèixer a noves persones, que pot portar a bastantes decepcions. Suposo que fins que ho provis no podràs fer-te la teva pròpia opinió.

Encontrar el amor

En el treball puc trobar l’amor?

La major part de la gent descartaria totalment el treball com a manera de conèixer a una possible parella, no obstant això el fet és que moltíssimes parelles s’inicien en l’àmbit laboral. I té lògica, quan vas acabar els estudis i portes temps treballant, la major part del teu temps la passes en l’entorn professional, i socialitzant amb companys de treball, clients i proveïdors.

Normalment, quan sorgeix l’amor en el lloc de treball no és una cosa buscada, perquè té algunes complicacions. Però ocorre, i moltes vegades.

La Universitat

Si es fes una enquesta sobre on les parelles han conegut l’amor, segur que la universitat, i més generalment els centres de formació acadèmica, estarien dins de els primers llocs de la llista. Perquè la universitat compleix molts criteris objectius perquè es formin parelles:

  • Hi ha molta gent de tots dos gèneres i d’edats similars
  • Es passa molt temps compartint classes i projectes
  • Hi ha moltes festes
  • Hi ha moltes activitats extraescolars que també permeten socialitzar
  • Les persones són fins i tot joves, i no solen tenir una relació molt seriosa

Les activitats i interessos

Una altra forma molt habitual de trobar l’amor és a través d’activitats i interessos. Algunes persones practiquen molt esport. Unes altres es volen comprometre en projectes humanitaris o mediambientals. Altres persones tenen inquietuds artístiques. I així podríem seguir una llarga llista d’activitats i interessos. El que ajuda molt al fet que aquest tipus d’activitats fomentin el naixement de noves parelles és precisament perquè les persones ja estan compartint una passió, i llavors tenen en comú alguna cosa que per a elles és molt important. És una manera de connectar.

Sortint de marxa

A Espanya sortir de festa no té edats, i és sens dubte una dels grans avantatges per a anar coneixent a noves persones. En altres països, per exemple França, després dels 25 anys la proporció de persones que salin és molt menor, i la manera de divertir-se els caps de setmana és organitzant sopars i festes a casa de l’u o de l’altre. Tornant a Espanya, conèixer a algú en un bar o una discoteca és bastant freqüent. Té els seus avantatges i inconvenients, com totes les coses. L’avantatge és que com vivim en un país on hi ha molta cultura de sortir i socialitzar, no costa molt posar-se a parlar amb persones desconegudes, i l’ambient festiu és una bona oportunitat per a conèixer a gent de forma relaxada i divertida. Com a inconvenient, citaria que les persones tímides no s’atreveixen, i que si la trobada es produeix en una nit de festa i alcohol, sovint la relació no es basa en interessos en comú sinó en atracció o el rampell d’unes copes de més. Però també hi ha moltíssimes parelles que s’han conegut així i els ha anat molt bé.

encontrar el amor

Les casualitats de la vida

No vull acabar aquest article sobre on trobar l’amor sense esmentar les casualitats de la vida. Hi ha qui es va enamorar al tren, perquè la seva futura parella feia el mateix recorregut diari. Una altra persona va acabar vivint amb aquell veí que feia molt de soroll, però que va resultar ser un oncle atractiu i comprensiu. En un altre cas, la conversa va començar passejant el gos o demanant foc al carrer. Si preguntes al teu voltant, veuràs com moltes històries d’amor van començar per un esdeveniment bastant improbable o anodí. Per això, si creus que fins ara no has tingut sort, no et preocupis, perquè la vida dona moltes voltes, i té moltes sorpreses per a regalar-te.

Agència Matrimonial per a trobar l’amor

Cada, vegada té més èxit, i és un dels llocs on recorre més persones, sobretot a partir dels 40 anys, la gent farta de les aplicacions vol un lloc on tenir un tracte personalitzat, seriós i privat.
Han existit fa molts anys i ara tornen a ressorgir, darrere de les aplicacions hi ha l’anonimat i no saps amb qui aquestes parlant. En canvi, en una agència et donen garanties del que la persona aquesta buscant i les intencions que tenen aquestes persones,  és de tenir una relació seriosa i estable, sempre aquestes assessorat per professionals on et presenten persones afins al teu perfil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *