Maneres de saber si li vas agradar en la teva primera cita

Moltes ens quedem amb la intriga després de la primera cita, si ha estat un èxit o un fracàs total, però, sobretot, si cridarà de nou o no. A les milers de raons que un home o dona pot tenir per a no tornar a cridar, existeixen altres tantes perquè sí que ho faci.

La seva postura

Per això, mentre parlen, ell/ella s’inclinarà cap a tu la major part del temps, perquè està molt emocionat/dona que estan junts i en sentir-se atret/dona per tu. Ho has sentit relaxat/dona i bé a gust amb tu? Doncs bé, sembla que li vas agradar.

Somriure incontenible

Una persona que se sent bé, còmoda i a gust, somriu sense ni tan sols notar-ho. T’adonaràs si el teu Noi/a se sent d’aquesta manera quan estiguis parlant, i en escoltar-te, un somriure vertiginós es troba estampada en la seva cara.

Mirades profundes

Si la teva cita et mira als ulls profundament quan parles (i somriu, a més), és una altra de els senyals que li vas agradar en la primera cita. A vegades, fins i tot et fa sentir incòmoda i una mica maldestra, però és un moviment subconscient de qui et mira amb nostàlgia perquè simplement no pot estar més prop de tu.

S’enrojola

Si la teva cita riu a cada acudit que tu fas… i després s’enrojola. Si no és un noi/a que s’enrojola amb facilitat per cap compliment, el rubor i el riure es converteixen en un coqueteig de moviments inconscients molt difícil d’ocultar quan algú li agrada a una persona. Ho has notat? Llavors prepara’t per a la segona cita!

No vol acabar la cita

Si li agrades, tractarà que no s’acabi la cita. Després del sopar, les mirades continuaran amb les postres, que menjarà lentament. Després, continuarà buscant excuses, com el cafè o continuar la conversa en algun passeig. Fa hores que estan reunits i sembla que volguessin quedar-se encara més? Aquests són clars signes que el noi/a no vol concloure la cita.

La pròxima cita

Ja es va fer tard: no hi ha més excuses per a no acabar la cita després d’haver passat un moment per altre agradable amb tu. Llavors, el senyal més evident que li vas agradar en la primera cita és quan ja et parla d’una segona cita. Si no pot esperar a veure’t una altra vegada, ho has aconseguit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *