Els senyals que confirmen que has trobat la teva mitjana taronja

Sou capaços de comunicar-vos només amb la mirada. Quan el coneixement mutu i l’entesa entre tots dos són tan grans com per a parlar entre vosaltres només amb els ulls.

Atracció física. l’atracció física és fonamental i l’enteniment en el llit és una de les parts més importants.

No sempre et dona la raó. Desconfia de la parella que sempre et dona la raó i mai és capaç de reptar-te. Ningú és perfecte i la persona que tens al costat ha de tenir una opinió pròpia que no ha de ser sempre igual que la teva.

Sou capaços d’arreglar les diferències sense crits ni bregues monumentals. És normal que, mentrestant frec, de tant en tant, saltin les espurnes. L’important és arreglar les diferències parlant i amb una mica d’empatia. Si sou capaços de fer-ho, és bon senyal.

T’escolta sense posar cara d’avorrit. A vegades tens ganes d’esplaiar-te amb algú i aquesta persona està sempre aquí per a escoltar-te i, a més… sense posar cara d’avorrit.

Et preocupes i es preocupa. Deixes de pensar sempre en tu i necessites fer-li la vida més fàcil al teu noi/a . Quan hi ha un intercanvi en el qual es busca el bé de l’altre més que el propi, és que la cosa marxa.

Ets capaç de veure els seus defectes i acceptar-los. Si només has aconseguit veure coses bones en la teva parella…perillo…ningú és totalment perfecte i abans o després t’adonaràs que hi ha coses que no t’agraden. Si has estat capaç de veure aquestes coses i, així i tot les acceptes, la cosa marxa bé. I si aquesta acceptació és recíproca, millor que millor.

La gelosia és inexistent. Si en la vostra relació la gelosia no tenen cabudes no és perquè no us importi el que faci l’altre sinó que, la confiança que hi ha entre els dos, els fan innecessaris.

has encontrado tu media naranja

Aconsegueix que et relaxis malgrat la gran càrrega d’estrès que suportes. Passes per una ratxa de molta feina o molts problemes de qualsevol motiu, però la teva parella és capaç de fer-te oblidar per una estona tot això i aconsegueix que et relaxis…valora-ho, això no tothom ho té.

S’ha preocupat per conèixer-te i saber les coses que t’agraden. Si en un test de coneixement sobre tu mateixa/o, la teva parella és capaç de contestar per tu sense equivocar-se és signe que s’ha molestat a conèixer-te: sap com t’agrada el cafè, quin tipus de pel·lícules t’agraden, què et fa riure, quin seria el regal perfecte per a tu, que coses detestes…

Li caus bé a la seva família i amics. Val que no és indispensable, però si aconsegueixes caure-li bé a tot el seu entorn, és per alguna cosa. Que els que es preocupen per la persona a la qual tu vols t’accepten és perquè et veuen com una cosa positiva per a ella i això sempre ajuda.

Teniu un projecte de futur. Està molt bé estar d’allò més bé en el present però amb la teva mitjana taronja necessites saber que no tot és un carpe diem i que hi ha un projecte comú de futur que us convenç als dos. Si ho teniu, va xapar per vosaltres.

Teniu moltes diferències, però coincidiu en el fonamental. És una parella és fonamental que hi hagi diferències de pensament, comportament i gustos, en cas contrari, seria com sortir amb tu mateix, i això seria rar. Però, l’important, és que en el pilars bàsics de la vida coincidiu: valors morals, objectius en la vida, ambicions, conceptes d’educació i família…sembla dens, però és fonamental.

Et fa riure i et diverteix. L’avorriment i la rutina són dolentes companyies per a una parella. Si us divertiu i sou capaços de fer-vos riure l’u a l’altre, és un pas guanyat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *