El ghosting en la parella

El ghosting en la parella, per desgràcia, és tendència. Un terme que ve de l’anglès: ghost, fantasma, i que es refereix a aquelles persones, que poden estar iniciant algun tipus de relació amb una persona, i de sobte, un dia desapareixen com un fantasma.
Tot sembla anar bé, i, no obstant això, es produeix aquesta desaparició. L’amor és una cosa viva i travessa per diferents etapes, però hi ha ocasions en què acaba de manera fulminant.
És una cosa comuna actualment i més amb l’aparició de les xarxes socials i els telèfons mòbils. Aquesta desaparició, amb aquestes eines, és més fàcil.

Un altre tipus de ghosting en la parella, que també és tendència, és el caspering, que ve del fantasma més famós de la televisió: Casper. Qui et fa caspering són aquelles persones que et van donant llargues… I no acaben quedant amb tu mai.

Les conseqüències de el ghosting en la parella les sofreix la víctima o el que és abandonat.

Sent culpa per haver fet alguna cosa malament, s’obsessiona per trobar una explicació que justifiqui aquesta desaparició, la seva autoestima es danya, sofrim danys col·laterals, ens sentim humiliats. Tot això es produeix perquè necessitem comprendre el perquè de les coses i ens fem preguntes. Perquè al no saber la raó, sentim que no hem estat suficients per a aquesta persona i això provoca que ens sentim humiliats. Si damunt sabem que aquesta persona ha refet la seva vida, continua feliç, i per a ell no li ha suposat cap problema. Tot el que ens succeeix es converteix en un problema major.

Ghosting en la pareja

Davant això és important tenir diverses coses en compte.
En primer lloc, assumir que a aquesta persona no li importes, que no et vol en la teva vida. Aquesta persona és ja passat. Però has de saber que aquesta persona té aquest comportament perquè és covard i cruel, és millor que hagi desaparegut de la teva vida. I és probable que pugui tornar a danyar-te en el futur.
Entén també que la culpa no és teva, això cal tenir-ho clar des del primer moment, encara que ens costi comprendre-ho. Nosaltres no tenim res a veure amb el succeït. És important també deixar de donar-li tornades a les coses, i molt menys rememorar aquelles promeses i aquells moments bonics. En ells no trobaràs una explicació lògica. Tot això només ens farà sofrir. El real és el que ha succeït ara, i aquesta és la seva veritable cara.
Finalment, és importantíssim el contacte zero.
 Evitar saber d’aquesta persona per amics en comú, per les xarxes socials… Com menys contacte tinguis amb aquesta persona, més senzill serà passar pàgina.
Has d’esborrar a aquesta persona de la teva vida, quanta menys informació tinguis d’ella millor. El bo és que el gosthing sol sorgir en relacions de poc temps, així que eliminar a aquesta persona de la teva vida, de la qual potser no coneixes molt, serà més fàcil.
I el més important, que hagi desaparegut aquesta persona, que no era per a tu, és un favor que t’ha fet. Pensa el costat positiu i centra’t en com trobar a la persona adequada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *