Consells per a Buscar Pareja


Formes diferents de buscar parella a la teva ciutat. Vols uns consells per a aconseguir-ho?

1- Surt de la Rutina


Si només vas de casa al treball i del treball a casa, o si sempre freqüentes els mateixos ambients, estàs perdent moltes oportunitats de trobar a la teva parella ideal. Atreveix-te a sortir de la rutina i cerca nous llocs on passar el teu temps lliure. Així augmenten les vostres probabilitats de trobar-vos.

3- Apunta’t a activitats

Sean o no siguin especialment dissenyades per a singles, quantes més activitats realitzis, més gent coneixeràs. Això sí, tria aquelles activitats que t’agradin. Així tindràs un interès comú real amb les persones que coneguis.

5- Ves amb compte

Especialment si ets dona, tingues sempre present la teva seguretat. Si acabes de conèixer a una persona, per molt atractiu o atractiva que sigui, no saps res d’ell en realitat. Tingues precaució, intenta quedar algunes vegades en llocs públics, i sempre que hagis de quedar tot sol, digues-li a alguna persona de confiança on estaràs. Més val prevenir!

2- Apunta’t a una agència professional

Triar una agència especialitzada per a trobar parella, primer important que tinguin oficina a la teva ciutat o província.

4- Sigues tu mateix

No intentis impressionar a ningú fent veure que ets una cosa que no ets. Es tracta de trobar parella per a tota la vida, recordes? Per tant, el més important és trobar a algú que et vulgui i et valori pel que tu ets en realitat.

6- Buscar parella activament

És possible que hàgiu coincidit en algun lloc i ni tan sols ho sàpigues. Aixeca la vista de les teves coses (i del teu mòbil) i estigues alerta per si apareix un noi o una noia interessant. Si t’agrada llegir i estan en una llibreria, pensa que a aquesta noia que hi ha al teu costat llambregant llibres també també li agrada. Ja teniu alguna cosa en comú. Només et falta atrevir-te i fer el primer pas per a una conversa interessant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *