8 senyals que la teva primera cita ha estat un èxit

A continuació et donarem uns tips perquè puguis verificar que la teva primera cita ha estat un èxit.

LA DATA DURA UN TEMPS


Quan estàs en una primera cita realment bona, mai vols que acabi. Si la seva cita dura més d’una hora, és un senyal bastant de confiança que està en una bona. En general, les primeres cites duren aproximadament una hora i mitja, si són bones. Si vostè o la seva data comencen a verificar l’hora o es posen inquiets abans de la primera marca d’hora, probablement no està anant tan bé.

HI HA UN PETIT TOC

Aquest signe és subtil; el fet que la teva cita no intenti buscar-te a les palpentes no significa que no et vagi bé. Més aviat, si la seva cita toca el seu braç o el seu cabell, o si toca el seu genoll, i tots dos semblen sentir-se còmodes, felicitats! És un bon senyal per a saber que la teva primera cita ha estat un èxit.

EL FINAL D’UNA BONA PRIMERA CITA PERSISTEIX


Quan una cita acaba súper abruptament, sense intentar demorar-se o fer plans per a tornar a veure’s, és un fracàs. No obstant això, si tots dos es demoren abans d’anar-se, definitivament estan en camí per a una bona primera cita. Si la seva cita no és excusa per a haver d’arribar a casa per a alimentar a una mascota o per un matí primerenc, està llest per a anar-se!

ELS FLUXOS DE CONVERSA

La conversa fluida és un senyal segur d’una meravellosa primera cita. Quan la conversa es deté tota la nit, apunta a alguna cosa més que nervis i nerviosisme en la primera cita. No obstant això, quan vostès dos no tenen problemes per a trobar coses de què parlar, estan tenint una nit reeixida.

PARLES SOBRE EL FUTUR

No dic que una bona primera cita acabi amb parlar de matrimoni o una cosa així, de cap manera. No obstant això, si vostès dos es troben parlant de coses que volen fer o provar junts, és un excel·lent senyal. El més probable és que vostès dos es vegin més l’u a l’altre.

MOLT DE CONTACTE VISUAL

Quan la teva cita no està en tu, ell o ella no voldrà mantenir el contacte visual directe. El contrari també és cert, per descomptat. Per tant, si es miren i mantenen el contacte visual mentre mantenen una conversa, poden estar bastant segurs que la data va molt bé.

RELAXACIÓ TOTAL

Para esment a la postura de la teva cita. Quan la seva cita sembla rígida i tibant, sempre és un mal senyal. No obstant això, si ell o ella sembla relaxat, si la seva postura és laxa i freda, llavors és molt probable que tingui una bona primera cita.

UNA SEGONA CITA? La teva primera cita ha estat un èxit

FFinalment, no fa falta dir que si vostès dos arreglen una segona cita en aquest moment, la primera ha estat estel·lar. En general, si cap de vostès ho ha passat bé o si estan en l’a prop, una segona cita no vindrà immediatament. No obstant això, una vegada que tota la conversa futura es faci realitat, és el millor senyal de totes.

No sols pots tenir una bona primera cita, sinó que en realitat és sorprenentment fàcil descobrir quan estàs en una bona primera cita. Només ha de parar esment als signes i, si no els està veient, pot ajustar el seu comportament en conseqüència. El millor consell per a tenir una bona primera cita és no suar tant; l’ansietat és tan culpable de les dolentes primeres cites com la mala química. Esperem que amb aquests consells sàpigues si la teva primera cita ha estat un èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *